Eindelijk de sleutel.........!!! - Reisverslag uit Bangalore, India van Frank - Floortje Derks - Hendriks - WaarBenJij.nu Eindelijk de sleutel.........!!! - Reisverslag uit Bangalore, India van Frank - Floortje Derks - Hendriks - WaarBenJij.nu

Eindelijk de sleutel.........!!!

Door: Frank en Floortje

Blijf op de hoogte en volg Frank - Floortje

08 September 2008 | India, Bangalore

We hebben de sleutel van ons huisje eindelijk ontvangen! Zaterdag 30 augustus was het dan zover, de contracten werden getekend. Een hele zoektocht zoals jullie eerder op onze blog hebben kunnen lezen, maar dat was het waard!
De dagen na de overdracht moesten we hard aan de slag om de inrichting te regelen, want het huis is op een paar wandkasten na helemaal leeg!! Het hotel dus nog maar een paar nachtjes verlengen..... helemaal niet verkeerd die luxe hoor, maar een eigen plekje is toch ook wel heel erg fijn.

Op maandag heeft Floortje alle meubels gehuurd en op dinsdag stond er eindelijk een bed in ons huis en konden we er in trekken. Wat heerlijk een eigen huisje op een super locatie midden in Bangalore, maar nog wel zonder: gas, borden, bestek, glazen, telefoon- en internet aansluitingen etc .... nog wel een aantal dagen werk dus.
Aangezien Frank overdag steeds moet werken gaat Floortje met de chauffeur op pad die alle goede en goedkope winkeltjes in Bangalore kent..... en dat is wel heel fijn! Het inrichten van het huis is dus eigenlijk wel een hele leuke manier om de stad te verkennen.
De internetaansluiting en telefoonverbinding regelen blijkt een groter probleem te zijn, als buitenlander krijg je hier niet zomaar een abonnement en het duurt ongeveer 3 dagen voor de provider weet of er wel kabels in dit gebied liggen.... de afgelopen dagen waren we daarom wat moeilijk te bereiken. Zodra jullie dit berichtje lezen is dat probleem waarschijnlijk opgelost!!!

Op deze site ook wat fotootjes van ons nieuwe huis met tuin (!), voor iedereen die meer wil zien; kom gezellig eens langs ;-)

• 09 September 2008 - 08:47

Marcel:

Hoi daar,

Ik had even niet door dat jullie alweer foto's hebben geplaatst o deze site, leuk! Ga ze even rustig allemaal bekijken nu in de studiezaal.
    Spreek jullie snel

• 10 September 2008 - 15:35

Marion:

Hoi frank en floortje, wat een gedoe zeg voordat jullie je huisje hadden, maar wat fijn dat het nu zo naar jullie zin is. Ik heb het emailadres van school even toegevoegd in je mailinglist, zodat ik het dan daar elke keer gelijk aan iedereen kan laten weten.
    Nou tot heel gauw dan maar weer he, dikke kus en geniet ervan!
    groetjes marion

• 12 September 2008 - 18:40

Henk En Riet:

Zien nu de foto's pas.
    Leuk, maar we willen er van jullie huis er toch wat meer zien. Niet alleen van het bed en de tafel.
    Zien de logeerbedden er trouwens ook zo uit.Of hebben die niet zoveel krullen.
    groetjes,en we kijken uit naar het volgende bericht.