Nog meer chocolade!!
Door: Frank en Floortje
Blijf op de hoogte en volg Frank - Floortje
12 November 2008 | India, Bangalore
Nee, we hebben ons niet weer laten verleiden tot een zondagmiddagbrunch (zie vorige bericht) Dit keer was het mijn verjaardag die in het teken stond van chocolade.
Aangespoord door mijn enorme enthousiasme voor de witte chocolade fontein bedacht Frank dat het thema voor mijn verjaardagscadeautje dit overheerlijke, in verschillende kleuren bruin en wit verkrijgbaar en menig (vrouwen-) hart sneller doen kloppen, goedje moest zijn. Gelukkig niet met een hele lading eetbare stukjes, want de nodige kilo’s vliegen er hier ook zonder deze ultieme verleiding wel aan! Nee, van top tot teen ben ik verwend met chocolade. Eerst door een uitgebreide behandeling van de kapper die mijn haar heeft gekleurd. Tja.... je raadt het al: chocoladebruin. Daarna zijn we bij de spa, gescrubd, gemasseerd en uiteindelijk ingesmeerd met echte witte chocolade. Dat goedje moest ongeveer een kwartier intrekken om het vervolgens, eeuwig zonde, door het doucheputje te zien verdwijnen!! Daarna hebben we (Ja ‘we’ want tot mijn grote verrassing kwamen er meerdere mensen langs) gegeten bij Mocha een hip tentje in het centrum van Bangalore waar ze werkelijk alles kunnen maken met.......CHOCOLADE!!
Leuk was dat alle mensen hier die wisten dat ik jarig was rekening hebben gehouden met dit thema. Ik ben dus (uiteindelijk toch) overladen met de heerlijkste doosjes bonbons. Zelfs Suresh (onze chauffeur) heeft me er mee kunnen verrassen. ’s Morgens vroeg voordat ik moest gaan werken is hij over het hek geklommen om onze tuin binnen te sluipen. Heerlijk van mijn ontbijtje genietend zag ik via de weerspiegeling van het raam een gedaante voorbij sluipen met een bosje bloemen en een doos. De gedaante die steeds dichter naderde begon luidkeels ‘Happy Birthday’ te zingen. Erg leuk. Later bleek dat in de doos een overheerlijke chocoladetaart zat, met een speciaal voor mij geschreven verjaardagsboodschap.
Het was een heerlijke chocolade-verwen-dag waar ik echt van genoten heb. Dank jullie wel allemaal!! Ook voor al die lieve krabbels, mailtjes en kaarten!
Liefs Floortje
12 November 2008 - 19:18
Henk:
Floortje
Nogmaals "Happy Birthday"
of gewoon op z'n Nederlands "Van harte gefeliciteerd". Tenslotte blijf je toch een nederlander,ondanks alle Indiase trekjes
Fijn te horen dat je toch een fijne verjaardag hebt gehad ondanks dat je zo ver weg bent.
Jammer van die chocolade Zo maar wegspoelen al dat lekkers?
Had Frank geen honger?
Nog een dikke kus voor je verjaardag en veel groetjes van je Pa. XXX -
13 November 2008 - 10:44
Wilfred:
"Had Frank geen honger"? Daar heb ik gelukkig niks over gelezen, net als over het einde van deze verjaardag ;-) -
13 November 2008 - 13:10
Floortje:
Ik moet geloof ik even zelf ingrijpen.... Neem aan dat mijn vader dat niet bedoelde!!!!
Ikzelf -
13 November 2008 - 19:17
Mam:
wat een heerlijke taart,bewaar een stukje!!
Wat ontzettend lief van Suresh.
Dus verjaardag vieren in India is zo gek nog niet!! Franks idee van dat chocolade thema is ook we goed uitgepakt geloof ik.Erg leuk.
Ook alles goed op school en in het weeshuis?
Tot snel horens.
kus mamxxx