Rondje Rajasthan, deel 1: Nicole in India!
Door: Frank en Floortje
Blijf op de hoogte en volg Frank - Floortje
08 December 2008 | India, Bangalore
Het is zowel druk als stil geweest in ons huis aan de Aga Abbas Ali road de afgelopen weken. Nicole is een paar weekjes langs gekomen en dat is natuurlijk altijd gezelligheid. We hebben haar 3 dagen lang de verschillende kanten van Bangalore laten zien. Daarna zijn Nicole en Floortje samen naar de staat Rajasthan vertrokken om daar te genieten van de prachtige kleuren! Frank moest helaas aan het werk en is ook nog 1,5 week in Nederland geweest... wat naast keihard werken af en toe ook heel gezellig was: eten bij de familie, met de jaarclub op stap en door de sneeuw wandelen.
Kortom er is weer veel gebeurd! Om jullie 1 heel lang verhaal te besparen zullen we de reis door Rajasthan (incl. foto’s) in delen op de blog zetten. Dan kunnen jullie in deze barre wintertijden bij het knapperende haardvuur kruipen om......... alsnog een veel te lang reisverslag te lezen!
Liefs F en F
08 December 2008 - 23:03
Henk:
Leuk verhaaltje en foto,s maar:
We wisten al dat het koud was hier in holland
Zelfs lange files door het slechte weer.
Ja en Frank ook nog even gezien in Bussum. Leuk!
Voor ons nog 12 dagen. Dan komen we gezellig die kleurrijke kant op.
Zien uit naar het vervolg.
De sint is net vertrokken
en de kerstman komt binnensluipen, maar daar zien we natuurlijk niet veel van.ha ha!!!
Groetjes van ons beiden. -
08 December 2008 - 23:19
Mam:
Fijn dat je het zo leuk vond om samen met Nicole te reizen.Frank ondertussen in levende lijven in Bussum gezien en gesproken.Leuk dat je ook nog even via skype op de pakjes dag in Groningen (aanwezig) was!!Was erg gezellig met al die kids.Leuke foto`s van jou en Nicole in Noord India, en van de Hollandse pannenkoeken en Frank in het besneeuwde Nederland.
Tot snel, kus mam