Gezellige drukte ! - Reisverslag uit Bangalore, India van Frank - Floortje Derks - Hendriks - WaarBenJij.nu Gezellige drukte ! - Reisverslag uit Bangalore, India van Frank - Floortje Derks - Hendriks - WaarBenJij.nu

Gezellige drukte !

Door: Frank en Floortje

Blijf op de hoogte en volg Frank - Floortje

29 December 2008 | India, Bangalore

Het is weer druk aan de Aga Abbas Ali road. Marike, Mark en Carmen (de zus van Floortje met haar man en dochtertje) zijn in Bangalore aangekomen! Er moesten weer de nodige hoogtepunten bezocht worden, maar dit keer ook een uitstapje naar de Malediven!! De prachtige bounty-eilanden op 1,5 uur vliegafstand. En daar is onze missie om een manta ray te zien geslaagd........... Weer heel wat foto’s en verhalen dus!

Bangalore:
Na een prima, maar wel wat lange vlucht was het voor een 2 jarig meisje als Carmen wel even wennen in India. Alle drukte in het verkeer, de koeien, schapen, geiten op straat en door iedere wildvreemde Indiër opgepakt en in je wang geknepen worden is soms best even schrikken. Gelukkig went dat snel en wordt het steeds makkelijker met z’n allen de stad te doorkruisen, hoewel vooral Carmen veel aandacht trekt en we haar met regelmaat uit de armen van passerende mensen moeten halen.
Na een aantal dagen relaxen in de hangmat hebben we:
- Sukrupa, de school waar Floortje werkt, bezocht.
- Een handgemaakt pak voor Mark laten maken.
- Heel wat kilometers door de stad gelopen; winkeltje in winkeltje uit.
- Met z’n allen gegolfd. Het kwam er ongeveer op neer dat wij zelf onze golftassen moesten dragen en de caddy’s trots met Carmen liepen te sjouwen.
- De zussen zich helemaal hebben laten verwennen in een spa om vervolgens na een ritje in de tuktuk weer vervuild uit te stappen.
- Een stinkende vlees- en vismarkt bezocht.
- In het park gelegen, spelletjes gespeeld en 100x op de foto gezet.

Er staat nog van alles op het programma, waaronder: nog meer shoppen, naar de Nandi hills en een bezoek aan het weeshuis. Maar helaas de tijd dringt want over een paar dagen vertrekken M, M en C jammer genoeg alweer richting het koude Nederland.

• 29 December 2008 - 19:42

Annelies:

Het klinkt allemaal fantastisch! Fijn, dat jullie het zo leuk hebben samen.

• 30 December 2008 - 14:49

Jan En Nellie:

hoi,floor frank,marike mark en carmen.alles goed? we hebben kerst gevierd met z,n allen jullie groetjes van allen
    gelezen dat de zussen het fijn hebben sa men. we kunnen ook de reis van pap en mam volgen. we willen jullie een fijne jaarwisseling wensen voor marike mark en carmen een goede reis terug. ontvang liefs jan en nellie

• 31 December 2008 - 10:31

Jan En Nellie:

rest ons nog jullie een gelukkig 2009 te wensen vanuit koud holland -10gr. de oliebollen en cocomel gaan er wel in .iedereen is op de schaats hier .
    nu uitzien naar papa en mama, heb een fijne tijd samen nogmaals groetjes

• 01 Januari 2009 - 16:26

Annelies:

Wat een prachtige fotos Carmen lijkt sprekend op Marieke. Die eerste foto es echt een plaatje!